Kontakt

Raiffeisen stambena štedionica d.d.

Ulica grada Vukovara 37b
10 000 Zagreb

Tel: 01/6006 100
Fax: 01/6006 199

Info telefon: 072 62 62 62

Dodjela ugovornog iznosa

Povratak

Ugovor o stambenoj štednji koji je ispunio uvjete za dodjelu ugovornog iznosa dobiva ponudu dodjele ugovornog iznosa. S ponudom dodjele ugovorni iznos se stavlja na raspolaganje stambenom štediši koji odlučuje na koji način će iskoristiti svoju ušteđevinu i ugovorni iznos iz ugovora.

Stambeni štediša ostvario je po ugovoru o stambenoj štednji uvjete za ponudu dodjele ugovornog iznosa ako je

  • štedio minimalno vrijeme štednje,
  • ostvario potrebnu visinu ušteđevine ovisno o tarifi štednje,
  • ostvario potreban ciljani broj bodova.

Osnovni uvjet potreban da se dosegne potreban ciljani broj bodova jest redovita uplata ugovorenih štednih uloga po ugovoru o stambenoj štednji.

Svakog zadnjeg dana u mjesecu Raiffeisen stambena štedionica izrađuje listu dodjele prema ostvarenom ciljanom broju bodova. Način izračuna ciljanog broja bodova određen Općim uvjetima poslovanja.

Stambenim štedišama koji su ispunili sve uvjete za dodjelu Raiffeisen stambena štedionica na kućnu adresu šalje dopis s ponudom - obavijest o dodjeli.

Stambeni štediša koji je sklopio Ugovor o stambenoj štednju sukladno Općim uvjetima poslovanja može zahtjevati izvanrednu dodjelu ugovornog iznosa po isteku 24 mjeseca od sklapanja ugovora o stambenoj štednji. Uvjeti za izvanrednu dodjelu ugovornog iznosa jednaki su redovnoj dodjeli.

Pretraživanje
Unesite pojam:
Moja stambena štednja